joi, 27 septembrie 2012

wild shoes

E simplu.Am gasit intr-un magazin cu potential foarte scazut,incaltaminte foarte draguta :).
Imediat ce am vazut pantofiorii astia am avut ideea cu printul leopard asa ca am luat material,l-am cusut (putin cam greu,sincer),dar a meritat.

miercuri, 11 iulie 2012

Let's catch some dreams!



Pentru ca imi doream de mult un dreamcatcher,fie el necklace sau doar de design in camera,
am cautat ceva tutoriale,si am reusit!
Aveti nevoie de:
-o bratara veche;
-ata,bilute,3 pene (depinde cate vreti sa atasati);
-superglue si putina determinare si rabdare :p;
Si uite asa,reusiti sa prindeti cateva vise ;))!

Click here !!!
Amerindian style ; ) (i have a surprise for you later)

Espadrile turbate


Din gama "Ce nu-ti permiti,fa-ti singur" am facut espadrile cu imprimeu aztec.
Cateva carioci colorate,ata colorata si dati frau liber imaginatiei! :)


vineri, 11 mai 2012

Hei hei heeei! Ia uite o pernuta inflorata :).
Cum obtinem o fata de perna simpatica si simplu de confectionat?
Luan un tricou vechi,"decupam" o imbracaminte pentru pernuta,si o coasem.
Atentie la final,la partea unde trebuie inchisa in asa fel incat sa mai poate fi deschisa pentru spalare.
Atasati fermoar,nasturi sau pur si simplu un snur.


duminică, 6 mai 2012

Si acum,sa vedem cum arata si cea de a doua pereche de pantalonasi.
Multumiri inca o data prietenei mele,Oana:)!



Pentru ca mi-am cumparat o gecuta simpla,dar cu detalii la capatul fermoarelor urate,m-am decis sa o personalizez.
In locul acelor pietricele pe care le avea am pus zale,(3 sau 4 cat sa poti prinde cu degetele),iar pentru un aspect mai rock i-am aplicat detalii metalice.Puteti sa o "infrumusetati" cum vreti voi,atat timp cat arata unic si va simtit bine;)!

sâmbătă, 5 mai 2012

Si ca sa vedeti cum arata pantalonasii,v-am pregatit niste poze,cu ajutorul prietenei mele,Oana care a acceptat sa pozeze pt You Inspire Me.


Summer rock

Dintr-o pereche de blugi cu talie inalta,evazati,din "epoca de piatra" putem foarte usor sa scoatem o pereche de blugi scurti foarte cautati,si sa le dam un aer rock.
Taiati blugii atat cat doriti,dar lasati in plus 2 sau 3 cm pentru a creea aspectul tocit.Acesta se formeaza cu ajutorul unui cuter sau a unei pile de unghii.Se freaca materialul pana ajunge sa arate asa cum va doriti,se aplica tinte pe partea din fata,pe marginile buzunarelor,sau pe cele din spate,"et voila":)).Blugi scurti pentru o vara rock ;).



Traistuta fermecata

Daca v-ati plictisit de gentile obisnuite din magazine,v-am pregatit doua idei pentru traiestute din material textil,foarte simpatice si "en vogue".
Traistuta se face simplu,o puteti coase la masina sau de mana,are designul unei "sacose" cu toartele mai lungi.
Apoi,o puteti personaliza dupa pofta inimii cu un imprimeu cusut(pe care il puteti lua de pe un tricou vechi),marker,nasturi,insigne,etc

O incercare nevinovata :))..

Pentru ca eu una m-am saturat de hainele cu acelasi tipar de pe la noi!Unele dintre ele nu fac altceva decat sa imprastie prost gust,la un super pret.
Imi place originalitatea,si de aceea incerc sa va arat si voua cateva idei simple si dragute spun eu,prin care puteti transforma:
- hainute vechi in unele foarte actuale;
-hainute lipsite de originalitate in unele personalizate;
-hainute sh lipsite de stralucire in unele unice si placute;
-accesorii plictisitoare sau banale in unele foarte tari ;));
-+ multe alte idei interesante pe parcurs :).Va pup si sper ca ideile mele sa va fie de folos!

Si uite un tricou..

             
Luati un tricou barbatesc,mare si simplu.Verificati pe eticheta calitatea materialului,(bumbacul este cel mai bun),dupa care incepeti sa taiati marginile.Partea de sus,de la gat,apoi cele de la maneci,iar in final partea de jos.Dati-i forma dorita,apoi intindeti materialul pentru finisare(daca este bumbac va arata foarte bine dupa ce trageti de el).Si uite asa,cu putina imaginatie si un tricou vechi,am facut un tricou numai bun pentru vara ce a venit.:)

Nu e un blog din acelea cu scris mult.E cu hainute in prim plan,dar mi-am amintit de monologul asta vechi...


"Ma simt ca-n rai..in scaun cu rotile"

Mi-e rau..corpul imi zace alene pe cearsaful rece.Ma uit pe tavan.Stelute..stelutele fosforescente care imi lumineaza noptile snt acum stinse..e dupa amiaza.Inainte sa ma arunc pe pat,cu puterea ramasa am tras draperia,dar nu indeajuns incat sa opresc ultimele raze sa mi strice imaginea unei alte lumi.
As vrea sa ma ridic dar..mi-a venit o idee.Nu foarte spontana pentru ca tot sistemul imi este obosit..a fost o idee vaga pe care nu am reusit sa o prind din cauza starii in care ma aflu.
Ma uit la tavan..fiecare stea imi ascunde un gand..fiecare reprezinta o dorinta..cea din colt..
Cea din colt e cea mai mica,dar acolo sunt cele mai multe dorinte ale mele.Nu pare incarcata.Cred ca ii place ca fac asta..e borcanul meu cu dorinte.
Aud telefonul lui cum vibreaza..vibreaza toata noptiera..incerc sa il opresc dar nu imi misc decat mana stanga.Cioburi...sunet de cioburi.Am spart paharul cu ultima gura de vin..a cazut in scrumiera de jos..mi-a stins tigarea si aud in sunetul de cioburi fasaitul unui jar stins..era prea slab..si s-a stins..
Apus portocaliu..cu valuri de rosu.Imi simt carnea grea..atarnand dureros de oase.Miroase a tutun..toata camera mi-e imbibata in miros de tutun.Nu e fum,e doar ceata.O ceata deasa prin care imi vad toate gandurile plutind..toate dorintele si stelele dansand...
Adorm..
Ma trezesc ametita..aprind o tigare si simt nevoia sa ma ridic..dar cad din nou intr-un somn greu,dar scurt,pentru ca un vis ciudat ma trezeste brusc.Cadeam de undeva de sus si toate stelutele mele odata cu mine.Deschid ochii..tigarea se odihneste obosita pe marginea scrumierei.Dragoni de fum,se ridica si plutesc deasupra ei prin camera mea mica si inghesuita.Incerc sa ma ridic din pat si calc pe sticla de vin pe care am lasat-o pe jos.Paharele sunt goale..unul e spart,nu stiu de ce.
Draperiile sunt trase dar eu simt nevoia sa ma pierd in intunericul noptii.
Atat de multe stele..Si cele de pe tavanul meu lumineaza..dar altfel..mai fals.Poate ar trebui sa-mi mut dorintele int-una adevarata.Mi-am amintit de tigare.O iau cu mine si ma asez pe pervaz,cu geamul deschis.Acum le-am oferit dragonilor ocazia sa zboare in noapte..printre stele.
Se simte racoarea noptii.Nu am decat un tricou pe mine,dar nu mi-e frig.O adiere rece si fina imi mangaie pielea,apoi pleaca,apoi se intoarce,apoi pleaca iar.Inseamna ca ma place daca se intoarce mereu.
El doarme linistit pe marginea patului,captiv in asternuturile mele ca un prizonier in lanturi.Dar doarme linistit.

Fresh summer